Glutenfri gröt på quinoaflingor

En god, glutenfri frukost kan du göra på quinoaflingor, vatten och med lite frysta bär!


Gör så här:
Koka upp 2 dl vatten med 1 krm salt, tillsätt sedan 1 dl quinoaflingor och låt det koka in sig lite. Sedan lägger du i ca 1 dl frysta bär (t.ex. blåbär eller hallon) och se till att de tinar och flyter ihop med resten. Rör om och servera!
Om du vill kan du lyxa till det med någon form av mjölk (t.ex. rismjölk).

Quinoaflingor från Biofood. Finns bland annat på välsorterade mataffärer (te.x. Coop Forum) samt vissa hälsokostbutiker (t.ex. Skanstulls Hälsokost, som även har webbshop).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0