Paj med potatismosbotten

Nu är jag i Spanien och njuter av sol och god, annorlunda mat!

Idag blev det en sorts paj gjord på en botten av potatismos (självklart hemmagjort och fritt från mjölkprotein). Som "fyllning" rostade grönsaker. Riktigt gott!
Till sidan av blev det lite för lösa men ändå väldigt goda biffar gjorda på bönor och rödbetor.

Försökte ta bild på kalset men ibland blir det verkligen inte bra så jag skippar att visa röran. Ni får i stället en random bild på potatismos!


Imorgon blir det bön- och linsbiffslagning. Det har nämligen förberetts med blötläggning och kokning av flera sorter. Jag brukar göra ett gäng olika när jag ändå håller på. Så har man att ta av ett tag. Saknar den tiden då jag åt mer konseverade bönor för att det är så mycket enklare. Men det är ju så mycket nyttigare och så mycket mindre gasbildande när man blötlägger och kokar själv. För att inte tala om billigare! Och magen är helt klart gladare! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0