Sockerfria chokladtryfflar



Ingredienser:
250 g dadlar, blötlagda i 6-12 timmar i 200 ml vatten (tills de är mjuka utan att kollapsa)

100 g valnötter

25 g cashewnötter

3-4 msk kakao (efter smak)

kakao att rulla i


Tillagning:
1. Dränera dadlarna och spara vattnet för användning i andra recept (som dadelgröt).

2. Lägg alla ingredienser i en matberedare och blanda på högsta hastighet tills blandningen är slät.

3. Ta blandningen ur matberedaren och rulla till små bollar.

4. Rulla bollarna i kakaopulver.

5. Ställ i kylskåp i 1 timme. Om du har bråttom kan du hoppa över detta steg, men då blir chokladbollarna lite mjukare.


Glutenfritt, sockerfritt, veganskt, raw food.

Recept från www.brabarnmat.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0